Καλώς Ορίσατε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Εισάγετε το έτος της γέννησής σας

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και cookies της ιστοσελίδας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την σχετική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Cookies.

crops

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Αλέξανδρος Καραφυλλίδης

Managing Director CEO

Από το Μάρτιο του 2015 εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας .

Η ανάδειξη του σε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ δυναμικής πορείας στην εταιρεία. Συγκεκριμένα, το 2010 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή Πωλήσεων On Trade, Convenience & Εξαγωγών στην εταιρεία Μύθος Ζυθοποιία Α.Ε. (Όμιλος Carlsberg) και  τον Νοέμβριο του 2012 προήχθη σε Διευθύνοντα Σύμβουλο. Από τη θέση αυτή ηγήθηκε της συγχώνευσης των εταιρειών Μύθος Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, το 1997, από την Coca Cola – 3Ε όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία στον τομέα πωλήσεων και Marketing μέσα από την αποτελεσματική υποστήριξη διαφορετικών θέσεων μεταξύ των οποίων Trade Marketing Manager, επικεφαλής πωλήσεων κρύας αγοράς και χονδρεμπορίου και  Διευθυντής Πωλήσεων Key Accounts Λιανικής για την περιοχή της Αθήνας. Επίσης, είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing από το Πανεπιστήμιο του Sterling (UK).

Βασίλης Ανδρικόπουλος

Chief Operating Officer

Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, κατέχει, από το Μάιο του 2015, τη θέση του Chief Operating Officer. Εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το Μάρτιο του 2013 ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής και σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέλαβε τα καθήκοντα του Deputy CEO.  

Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης, Οικονομικός Διευθυντής Ελλάδος και Νότιας Ευρώπης, και  Οικονομικός Διευθυντής Αγορών Δυτικής Ευρώπης για την εταιρεία αλκοολούχων ποτών Diageo. Είναι  απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης  Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου  Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), και έχει εκπαιδευτεί στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, όπως το Harvard και το INSEAD Business School‎.

Κατερίνα Τσίντσιφα

Production Director

Η Κατερίνα Τσίντσιφα ξεκίνησε την καριέρα της στη Μύθος Ζυθοποιία το 1992. Έκτοτε έχει υποστηρίξει διαφορετικές θέσεις ευθύνης.  Ξεκινώντας ως Logistics Director, το Σεπτέμβριο του 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα του Supply Chain Director ενώ από την έναρξη του 2016 κατέχει τη θέση του Production Director. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Northwestern University (Chicago, USA) με ειδίκευση στο Industrial Engineering & Management Science.

Tomasz Gomulka

CSC Director

Ο Tomasz εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Ιούνιο του 2016 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα Customer SC Director.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Όμιλο Calrsberg το 2004 από τον κλάδο των logistics για την Carlsberg Polska S.A. Το 2007 ανέλαβε τα καθήκοντα του Group Logistics Manager για τον Όμιλο Carlsberg Breweries A/S (HQ) και το 2011 ανέλαβε τη θέση του Logistics and Planning Director, Carlsberg Κίνας. Ο Tomasz έχει μεταπτυχιακό στο Marketing και Management από τη Σχολή Οικονομικών Σπουδών της Βαρσοβίας (WSE) και εκπαιδεύσεις στην ίδια Σχολή σε Management Accounting & Controlling και Logistics Management.

Mikael Mosekilde

Finance Director

Τον Ιούνιο του 2016, ο Mikael Moselkide ανέλαβε τα καθήκοντα του Finance Director σε συνέχεια μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας στη θέση του  Business Development, Integration and M&A Director που διατηρούσε από το Νοέμβριο του 2014
Η συνεργασία του με τον Όμιλο Carlsberg ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 ως Business Development Director Δυτικής Ευρώπης, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια επικεφαλής του τμήματος Controlling & Business Development για τη Μύθος Ζυθοποιία.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα των Operations και Corporate Finance & Strategy του κλάδου των FMCG λόγω της προϋπηρεσίας του, ως Senior Management Consultant, στην εταιρεία Boston Consulting Group.
Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευσή  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοικητική Επιστήμη καθώς και εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και Διοικητική Λογιστική από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.

Λευτέρης Σκαράκης

Sales Director On Trade & Convenience

Ο Λευτέρης Σκαράκης ανέλαβε τα καθήκοντα του Sales Director On Trade & Convenience το Μάρτιο του 2013. 

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του, που ξεκίνησε το 1997, στον τομέα των πωλήσεων έχει αναλάβει μια σειρά θέσεων ευθύνης όπως είναι Key Accounts Manager για τις εταιρείες Trofeklekt Masterfoods S.A (Mars) και Diageo Hellas, National Sales Manager για την Goodyear Dunlop Tire Hellas S.A. Πιο πρόσφατα, διετέλεσε Sales Director για την Sara Lee Coffee & Tea Hellas και Country Manager Greece & Cyprus για την  Supermax Corporation. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Victoria University of Technology της Αυστραλίας με ειδίκευση στην Τραπεζική & Οικονομική επιστήμη.

Νίκος Μιχαλόπουλος

Marketing Director

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος, ανέλαβε τη θέση του Marketing Director το Φεβρουάριο του 2017.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, σημαντικός σταθμός στη καριέρα του αποτέλεσε η εταιρεία Nestle Hellas SA, στην οποία εργάστηκε  συνολικά 16 έτη. Αναμεσά στις θέσεις υψηλής ευθύνης που είχε αναλάβει ήταν του Regional Marketing Manager C.P.W., του National Category & Channel Sales Development Manager Nestle Waters και πιο προσφάτως του Nescafe Dolce Gusto Manager. Ο Νίκος είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος ΜΒΑ από το University of Strathclyde.

Νίκος Κεφαλογιάννης

Sales Director Off Trade

O Νίκος Κεφαλογιάννης ανέλαβε τη θέση του Sales Director Off Trade τον Ιούλιο του 2013.

Από το 1998 που ξεκίνησε την καριέρα του ως Category Manager στην αλυσίδα λιανικής ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει αναλάβει  θέσεις υψηλής ευθύνης στον τομέα πωλήσεων όπως είναι Trade Marketing Manager, Key Account Manager, National Account Manager, Corporate International Accounts Manager και Διευθυντής Χονδρεμπορίου Ελλάδος για την Coca Cola 3E. Είναι κάτοχος πτυχίου Management & Marketing του Πανεπιστημίου του Manchester και MBA από το  Πανεπιστήμιο Staffordshire.

Μαρία Καφεντζή

Human Resources Director

H Μαρία Καφεντζή ανέλαβε τη θέση του Human Resources Director τον Οκτώβριο του 2014 σε συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας που ξεκίνησε με την ένταξη της στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας το 2006. Σε αυτό το διάστημα υποστήριξε αποτελεσματικά το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού από τις θέσεις Compensation & Benefits Manager και Human Resources Manager. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Γιώργος Ντούρλιας

Business Development & Exports Director

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Ιούλιο του 2016 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Business Development & Exports Director. 

Από το 1998 που ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις στο χώρο των πωλήσεων του marketing και των operations. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη XEROX έχει ασκήσει επιτυχώς μεταξύ άλλων καθήκοντα Sales & Marketing Manager, Strategic Accounts Manager και Large Enterprise Operations Director. Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στα ψηφιακά ηλεκτρονικά και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA International από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.