Καλώς Ορίσατε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Εισάγετε το έτος της γέννησής σας

crops

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ ΜΠΥΡΑ/

GRIMBERGEN

Ardet Nec Consumitur

H Grimbergen είναι μία βέλγικη μοναστηριακή μπύρα που ζυθοποιήθηκε για πρώτη φορά από μοναχούς το 1128 στο γνωστό μοναστήρι Grimbergen το οποίο καταστράφηκε για πρώτη φορά το 1142 και από τότε καταστράφηκε και χτίστηκε άλλες 3 φορές. Η αυθεντική συνταγή της Grimbergen, διατηρείται αναλλοίωτη εδώ και 900 χρόνια, χαρίζοντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους καταναλωτές ενώ το σύμβολο του Φοίνικα που έχει διατηρήσει, πρεσβεύει την αναγέννηση του μοναστηριού.

H Grimbergen προσφέρεται σε 3 μοναδικές γεύσεις: την Blonde, την Double και την Blanche.

Grimbergen Blonde, Αλκοολικός βαθμός: 6.7%

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΒΥΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΣΙΡΟΠΙ ΓΛΥΚΟΖΗΣ, ΒΥΝΗ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΛΥΚΙΣΚΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ:

Energy value (kJ) KJ/100ml product  227
Energy value (Kcal) kCal/100ml product 54
TOTAL FAT g/100ml product 0,1
- SATURATED g/100ml product 0
CARBOHYDRATES g/100ml product 3,7
- SUGARS g/100ml product <0,2
PROTEIN g/100ml product 0,6
SALT g/100ml product <0,01

 

Grimbergen Blanche: Αλκοολικός βαθμός: 6.0%

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΒΥΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΣΙΡΟΠΙ ΓΛΥΚΟΖΗΣ, ΒΥΝΗ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΡΩΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΥΚΙΣΚΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ:

Energy value (kJ) KJ/100ml product  213
Energy value (Kcal) kCal/100ml product 51
TOTAL FAT g/100ml product 0
- SATURATED g/100ml product 0
CARBOHYDRATES g/100ml product 2,9
- SUGARS g/100ml product 0,1
PROTEIN g/100ml product 0,5
SALT g/100ml product 0,01
 
 

Grimbergen Double: Αλκοολικός βαθμός: 6.5%

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΒΥΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΣΙΡΟΠΙ ΓΛΥΚΟΖΗΣ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΛΥΚΙΣΚΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ:

Energy value (kJ) KJ/100ml product  239
Energy value (Kcal) kCal/100ml product 57
TOTAL FAT g/100ml product 0,1
- SATURATED g/100ml product 0
CARBOHYDRATES g/100ml product 4,4
- SUGARS g/100ml product 0,8
PROTEIN g/100ml product 0,5
SALT g/100ml product

0,01

Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ προωθούμε πρακτικές υπεύθυνης κατανάλωσης. Μάθε περισσότερα εδώ.