Καλώς Ορίσατε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Εισάγετε το έτος της γέννησής σας

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και cookies της ιστοσελίδας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την σχετική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Cookies.

crops

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ ΜΠΥΡΑ/

Mythos

Παντού υπάρχει ένας Μύθος!

Η μπύρα Mythos είναι η αυθεντική ελληνική lager με τον πλούσιο αφρό, το λαμπερό ξανθό χρώμα, τα ευδιάκριτα αρώματα και την ευχάριστη, δροσιστική γεύση με μόλις 5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Στην παραγωγή της χρησιμοποιούνται αποκλειστικά εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόλαυση σε κάθε γουλιά. 

Δημιουργήθηκε το 1997 από τον Έλληνα Master Brewer της ζυθοποιίας, συνδυάζοντας το πάθος και την εξειδίκευσή του, με την τεχνογνωσία που είχε συσσωρεύσει η Ζυθοποιία από τις διεθνείς συνεργασίες της με σημαντικές ευρωπαϊκές σχολές μπύρας. Για αυτό και η επιτυχία της συνταγής της επιβεβαιώνεται από πολλαπλές γευστικές δοκιμές τόσο των ειδικών όσο και των καταναλωτών.

Η εξαιρετική ποιότητα και η αυθεντική προσωπικότητα της έχουν κερδίσει τις καρδιές μας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Από το 2016, με νέο καπάκι για εύκολο άνοιγμα, αποτελεί εγγύηση απόλαυσης για κάθε στιγμή και ιδανική επιλογή για το bar, την πλατεία, το μεζεδοπωλείο, το beach bar.