Καλώς Ορίσατε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Εισάγετε το έτος της γέννησής σας

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και cookies της ιστοσελίδας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την σχετική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Cookies.

crops

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Dejan Beko

Managing Director

Ο Dejan Beko, ανέλαβε τη θέση του Managing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία την 1η Ιουλίου 2017.

Ο Dejan ξεκίνησε να εργάζεται στην Carlsberg Σερβίας το Μάρτιο του 2005 ως Sponsorship & Event Manager. Στη συνέχεια ανέλαβε διάφορες θέσεις όπως Regional Sales Manager, Belgrade Region και Sales Director. Τον Ιανουάριο του 2013 μεταφέρθηκε στην Carlsberg Βουλγαρίας ως Sales Director και τον Αύγουστο του 2014 προήχθη στη θέση του Managing Director.

Κατερίνα Τσίντσιφα

Production Director

Η Κατερίνα Τσίντσιφα ξεκίνησε την καριέρα της στη Μύθος Ζυθοποιία το 1992. Έκτοτε έχει υποστηρίξει διαφορετικές θέσεις ευθύνης.  Ξεκινώντας ως Logistics Director, το Σεπτέμβριο του 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα του Supply Chain Director ενώ από την έναρξη του 2016 κατέχει τη θέση του Production Director. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Northwestern University (Chicago, USA) με ειδίκευση στο Industrial Engineering & Management Science.

Άρης Κωνσταντάτος

CSC Director

O Άρης εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Απρίλιο του 2017 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα Customer SC Director.

O Άρης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην Elais Unilever αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα Customer Service & Quality. To 2001 εργάστηκε στην BSH Home Appliances ως Stock Control & Distribution Manager και το 2005 εργάστηκε ως Warehouse & Distribution Manager στην Elgeka. Τα τελευταία 12 έτη εργάστηκε στη Barilla Hellas (Misko) αναλαμβάνοντας το ρόλο του Logistics & Customer Service Manager για την Ελλάδα και  πιο πρόσφατα για την  Ανατολική Ευρώπη. Ο Άρης είναι κάτοχος MSc in Logistics από το  Πανεπιστήμιο του Πειραιά

Mikael Mosekilde

Finance Director

Τον Ιούνιο του 2016, ο Mikael Moselkide ανέλαβε τα καθήκοντα του Finance Director σε συνέχεια μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας στη θέση του  Business Development, Integration and M&A Director που διατηρούσε από το Νοέμβριο του 2014
Η συνεργασία του με τον Όμιλο Carlsberg ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 ως Business Development Director Δυτικής Ευρώπης, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια επικεφαλής του τμήματος Controlling & Business Development για τη Μύθος Ζυθοποιία.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα των Operations και Corporate Finance & Strategy του κλάδου των FMCG λόγω της προϋπηρεσίας του, ως Senior Management Consultant, στην εταιρεία Boston Consulting Group.
Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευσή  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοικητική Επιστήμη καθώς και εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και Διοικητική Λογιστική από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.

Λευτέρης Σκαράκης

Sales Director On Trade & Convenience

Ο Λευτέρης Σκαράκης ανέλαβε τα καθήκοντα του Sales Director On Trade & Convenience το Μάρτιο του 2013. 

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του, που ξεκίνησε το 1997, στον τομέα των πωλήσεων έχει αναλάβει μια σειρά θέσεων ευθύνης όπως είναι Key Accounts Manager για τις εταιρείες Trofeklekt Masterfoods S.A (Mars) και Diageo Hellas, National Sales Manager για την Goodyear Dunlop Tire Hellas S.A. Πιο πρόσφατα, διετέλεσε Sales Director για την Sara Lee Coffee & Tea Hellas και Country Manager Greece & Cyprus για την  Supermax Corporation. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Victoria University of Technology της Αυστραλίας με ειδίκευση στην Τραπεζική & Οικονομική επιστήμη.

Νίκος Μιχαλόπουλος

Marketing Director

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος, ανέλαβε τη θέση του Marketing Director το Φεβρουάριο του 2017.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, σημαντικός σταθμός στη καριέρα του αποτέλεσε η εταιρεία Nestle Hellas SA, στην οποία εργάστηκε  συνολικά 16 έτη. Αναμεσά στις θέσεις υψηλής ευθύνης που είχε αναλάβει ήταν του Regional Marketing Manager C.P.W., του National Category & Channel Sales Development Manager Nestle Waters και πιο προσφάτως του Nescafe Dolce Gusto Manager. Ο Νίκος είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος ΜΒΑ από το University of Strathclyde.

Νίκος Κεφαλογιάννης

Sales Director Off Trade

O Νίκος Κεφαλογιάννης ανέλαβε τη θέση του Sales Director Off Trade τον Ιούλιο του 2013.

Από το 1998 που ξεκίνησε την καριέρα του ως Category Manager στην αλυσίδα λιανικής ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει αναλάβει  θέσεις υψηλής ευθύνης στον τομέα πωλήσεων όπως είναι Trade Marketing Manager, Key Account Manager, National Account Manager, Corporate International Accounts Manager και Διευθυντής Χονδρεμπορίου Ελλάδος για την Coca Cola 3E. Είναι κάτοχος πτυχίου Management & Marketing του Πανεπιστημίου του Manchester και MBA από το  Πανεπιστήμιο Staffordshire.

Μαρία Καφεντζή

Human Resources Director

H Μαρία Καφεντζή ανέλαβε τη θέση του Human Resources Director τον Οκτώβριο του 2014 σε συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας που ξεκίνησε με την ένταξη της στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας το 2006. Σε αυτό το διάστημα υποστήριξε αποτελεσματικά το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού από τις θέσεις Compensation & Benefits Manager και Human Resources Manager. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Γιώργος Ντούρλιας

Business Development & Exports Director

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Ιούλιο του 2016 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Business Development & Exports Director. 

Από το 1998 που ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις στο χώρο των πωλήσεων του marketing και των operations. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη XEROX έχει ασκήσει επιτυχώς μεταξύ άλλων καθήκοντα Sales & Marketing Manager, Strategic Accounts Manager και Large Enterprise Operations Director. Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στα ψηφιακά ηλεκτρονικά και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA International από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.