Menu

Η Kaiser χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2021

Απονέμοντας το Βραβείο Κοινού για 4η χρονιά

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου – Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2021, και η Kaiser υποστήριξε, για τέταρτη χρονιά, τον θεσμό που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2021. Με σκοπό να αναδείξει και να βραβεύσει τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με Master of Ceremony σε ρόλο παρουσιαστή, τον Γιάννη Στάνκογλου, και καλεσμένους διακεκριμένους γευσιγνώστες, σεφ και εκπροσώπους της γαστρονομικής ελίτ.

 

Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στην αγάπη της για τη γαστρονομία, απένειμε για ακόμη μια χρονιά το Βραβείο Κοινού 2021, στο εστιατόριο Apiri, στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη σκυτάλη στην κουζίνα να έχουν οι καταξιωμένοι σεφ Στέφανος Λαυρενίδης και Κώστας Αλατίκ, όπου ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού Αθηνόραμα.

 

Το φετινό μενού στο καθιερωμένο dîner de gala που ακολούθησε προς τιμήν των βραβευμένων, με τίτλο «Νέα Ελληνική Κουζίνα: Η Επανάσταση των Υλικών», επιμελήθηκε ο ριξηκέλευθος Έκτωρας Μποτρίνι. Με ένα μοναδικό conceptual μενού, αξιοποίησε προϊόντα μικρής παραγωγής από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές που αναδεικνύουν την εξαιρετική τους γεύση. Στο dîner de gala συνέπραξε ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας, Αστέριος Κοστούδης, με την μπριγάδα του.

 

Η μεστή γεύση της Kaiser δεν θα μπορούσε να λείπει, μιας και η ίδια από φέτος μας καλεί ενεργά να γνωρίσουμε την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά, μέσα από την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων», παρουσιάζοντάς μας τοπικούς «θησαυρούς», μοναδικά προϊόντα που πολλοί ίσως δεν γνωρίζαμε ή δεν είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε. Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, μας υπενθυμίζει ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα.

 

Όπως δήλωσε και η Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager της Kaiser: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον θεσμό που αναδεικνύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Για ακόμη μια χρονιά, βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους με πηγαίο ταλέντο και εξαιρετικές δημιουργικές ικανότητες, καθώς η μπύρα Kaiser, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, συνοδεύοντας τις γευστικές αναζητήσεις μας με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητά της».

 

Ακολουθήστε την Kaiser εδώ:

Instagram: @kaiserbeer

Facebook: @kaiser

YouTube: @kaiserbeer